App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
93 861 81 92 / 692 55 44 93
Notícies

LLOGUER DE PISTES
Facebook

Notícies

04/02/2021

Benvolgut/da Padeler@,

Ja es oficial, aquest dilluns 8 tornem amb mes força que mai. Les reserves ja estan habilitades només per web i/o app fins dilluns, a partir de dilluns normal. Escoles menors i adults també es reprenen dilluns reviseu els correus de confirmació (Spam inclòs).

Som-hi !

Veure contingut complet
05/01/2021

Apreciados padeler@s:

Como sabéis, el Procicat ha decretado de nuevo el cierre de las instalaciones deportivas interiores a partir del jueves 7 de enero hasta el próximo día 7 de febrero (por el momento). Como podéis imaginar, somos los primeros en lamentar tal decisión y os pedimos comprensión y paciencia para permitirnos reorganizar todo de nuevo, ante los constantes cambios improvisados que se vienen sucediendo a raíz de los malos resultados del avance del Covid entre la población.

Os rogamos paciencia y vuestra confianza en que todo se compensará, como ya hemos venido demostrando en las anteriores ocasiones.

Así pues, os pedimos que estéis atentos a nuestros canales de comunicación (web, mailing, chats, Instagram) para estar informados ya que no podemos atenderos personalmente a cada uno de vosotros como nos gustaría.

Referente a reservas pagadas durante el periodo de cierre, se recolocarán con prioridad sobre el resto en el momento de que tengamos la certeza de que podemos abrir de nuevo.

Referente a clases de escuela trimestrales, éstas se mirarán de recuperar, sino se compensarán en el siguiente trimestre o bien se devolverá el dinero a aquellos que no sigan el siguiente trimestre.

Para las reservas o clases no pagadas, éstas se anularán todas a partir del 7 de enero y se tendrá que volver a realizar el proceso de reserva de pista o re agendar de nuevo las clases.

Muchas gracias por vuestra comprensión y esperamos poder volver a veros muy pronto.

 

Benvolguts padelers:

Com sabeu, el Procicat ha decretat un nou tancament de totes les instal•lacions esportives tancades a partir del proper 7 de gener fins el dia 7 de febrer (mínim de moment). Com us podeu imaginar, som els primers en patir aquesta decisió i us demanem comprensió i paciència per permetre’ns reorganitzar-ho tot de nou, davant els constants canvis improvisats que venen succeint darrerament com a resultat de l’avançament del Covid entre la població.

Os preguem paciència i confiança en que tot es compensarà com ja hem demostrat darrerament.

Així doncs, us demanem que estigueu atents als nostres canals de comunicació (web, mailing, xats, instagram) per a estar informats puntualment, ja que no us podrem atendre personalment com ens agradaria.

Pel que fa a reserves pagades mentre dura el tancament, aquestes es recol·locaran amb prioritat sobre la resta en el moment en que tinguem la certesa de poder tornar a obrir.

Pel que fa a les classes d’escola trimestral, es mirarà de recuperar-les, si no es pot, es compensaran pel proper trimestre o bé es retornaran els diners a aquells que no segueixin.

Pel que fa a reserves o classes no pagades, aquestes quedaran automàticament anul•lades a partir del 7 de gener en endavant i s’haurà de tornar a fer el procés de reserva o reagendar la classe de nou.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i esperem veure-us de nou molt aviat.

Veure contingut complet
20/11/2020

Bones Padeler@s, 

Molt contents d'anunciar-vos que ja podeu reservar un altre cop a les nostres instal·lacions. Pots reservar per web/app o trucant al centre.

horari del club amb les noves mesures:

  • Laborables de 9h a 21.30h 
  • Caps de setmana de 9h a 14h i de 17h a 21h

Política de reserves:

  • Reserves pendents de pagament: 4 dies vista, anulació amb un mínim 8 h 
  • Reserves pagades a través de la web/app mitjançant passarel·la de pagament: de 5 a 30 dies vista. Anulacions amb un mínim de 48h

Quines ganes de tornar al que mes ens agrada. Esport es Salut

 

 

Veure contingut complet
31/08/2020

Inici escola de menors 2020-2021 el 14 de setembre. Aquest any tenim moltes sorpreses que heu de conéixer: seguiment esportiu, coaching, entrenaments de tots els nivells, seguiment de notes, psicòleg esportiu i molts altres serveis. Grup format per l'acadèmia de Pablo Aymà on està en constant reciclatge i en contacte amb els millor jugadors/es del circuit. 

Veure contingut complet
29/08/2020

Inscripcions obertes a l'escola de padel durant el primer trimestre 2020-2021.
Equip docent format i qualficat, apte per tots els nivells de joc. Si vols millorar el teniu nivell de joc, vine, disfruta, sua, i coneix gent del teu nivell per a tancar partides, no ho dubtis.

Mètode d'ensenyament Acadèmia Pablo Aymà. 

Inscripcions per web, apartat escoles, escola adults.
 

Places limitades, proves de nivell a nous alumnes.

Veure contingut complet
29/06/2020

Vine i disfruta de 2 horetes de partidets estil pozo, els que guanyen pujen i els que perden baixen. Bon ambient, fruita i aigua pels participants i molt de padel. Qui s'anima? mira quin nivell t'encaixa i apunta't. No esperis, ordre rigurós d'inscripció.

Veure contingut complet
02/06/2020

Inscripcions obertes pel campus durant les 5 setmanes de juliol. Categories: Benjamí, Alevi, Infantil, Cadet i Junior. Padel, físic, partits i moltes altres activitats pels mes petits amb piscina els divendres. Per a més informació truca al 692 55 44 93. Inscripcions per web, mostrador y telefon. Subjecte a canvis, degut  a la situació actual i sempre respectant les mesures de sanitat establertes pel Govern.

Veure contingut complet
01/06/2020

Ens sap molt greu tenir que informar-vos que ahir per la nit la Federación Española de Padel seguint les indicacions del CSD va comunicar que tots els centres coberts de padel no poden obrir partits de 2x2 ni 1x1 fins a la Fase II, contradient el comunicat oficial que van emetre el passat dimarts per la tarda. No cal que us diguem quina es la nostra impotència davant tantes incongruències i poca professionalitat per part dels estaments oficials i el perjudici que per la seva incapacitat ens produeixen a nosaltres com a empresa i a vosaltres com a consumidors.
 
Per tant, a partir de demà fins divendres obrirem de 9:30h a 14:30h nomes per classes particulars. El cap de setmana vinent romandrem tancats.
 
Reserves:
 
Per totes aquelles reserves ja pagades d’aquesta setmana, se us posaran els diners com saldo en el vostre moneder i podreu fer-ne ús a partir del moment en que ens sigui permès obrir. Per totes aquelles reserves no pagades d’aquesta setmana entre dimarts i diumenge, simplement les anul·larem.
 
Classes particulars:
 
Les classes particulars individuals podran seguir segons el previst (no hi ha canvi en les restriccions en aquest aspecte). Per concertar classes truqueu al telèfon mòbil 692554493
 
Escola padel:
 
Lamentablement, ens veiem obligats a cancel·lar les classes previstes d’escola amb efectes d’avui mateix. En principi, les iniciarem el proper 8 de juny.

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »