App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
93 861 81 92 / 692 55 44 93
Notícies

LLOGUER DE PISTES
Facebook
31/05/2021

Inscripcions obertes pels intensius de juliol. Per setmanes, 4 dies seguits de dilluns a dijous en molts horaris disponibles. Grups formats per nivells.

Preus:

Matins 50€ + 10€ reserva de plaça

Migides / Tardes 65€ + 10€ reserva de plaça

Equip tècnic format i qualificat

https://www.padelindoorgranollers.com/FormularioInscripcionCurso.aspx?IdCurso=92

28/05/2021

Tornen les Americanes els divendres per la tarda. Si vols jugar bons partits, optar a premis molt molt bons i disfrutar suant una miqueta, no ho dubtis. apunta't a les Americanes disponibles que hi ha per la página web, apartat tornejos. 

T'esperem!!!! 

26/05/2021

Inscripcions obertes pel campus d'estiu.

Del 28 de juny al 29 de juliol, per setmanes horari de 9 h a 13h. 

Grups formats per edats (entre 4 i 17 anys) i nivells (tots)

Equip tècnic format i qualficat per:

  • Xavi figols
  • Xavi Arquerons
  • Nacho Saez 
  • Natalia Serret

 

Si vols que el teu fill/a aprengui a jugar o millori el seu padel, s'ho passi be, disfruti i jugui a moltes altres activitats, no ho dubtis apunta'l al campus.

25/05/2021

Aprofita aquesta oferta fins el 30/06. Vine a jugar de 21.30h a 23h i el proper cop que tornis en aquest horari jugaràs de forma gratuïta.

Reserva la teva pista només per web/app i guadeix d'aquest brutal 2x1.

som-hi !!!! 

19/03/2021

Seguim amb les inscripcions obertes per a nous alumnes a l'escola de padel adults a Padel Indoor Granollers.

Grups formats per nivells amb un equip tècnic format i qualificat per la Federació Catalana de Padel i juntament amb l'Academia de Pablo Aymà.

Selecciona els teus horaris disponibles i entra a formar part de l'escola per a millorar el teu nivell de joc.

També et servirà per coneixer a jugadors/es del teu nivell i així poder tancar partides.

Mes informació: apartat escola, escola adults.

Dubtes o alcariments trucar al club 692 55 44 93 o envia correu a escola@padelindoorgranollers.com

04/02/2021

Benvolgut/da Padeler@,

Ja es oficial, aquest dilluns 8 tornem amb mes força que mai. Les reserves ja estan habilitades només per web i/o app fins dilluns, a partir de dilluns normal. Escoles menors i adults també es reprenen dilluns reviseu els correus de confirmació (Spam inclòs).

Som-hi !

05/01/2021

Apreciados padeler@s:

Como sabéis, el Procicat ha decretado de nuevo el cierre de las instalaciones deportivas interiores a partir del jueves 7 de enero hasta el próximo día 7 de febrero (por el momento). Como podéis imaginar, somos los primeros en lamentar tal decisión y os pedimos comprensión y paciencia para permitirnos reorganizar todo de nuevo, ante los constantes cambios improvisados que se vienen sucediendo a raíz de los malos resultados del avance del Covid entre la población.

Os rogamos paciencia y vuestra confianza en que todo se compensará, como ya hemos venido demostrando en las anteriores ocasiones.

Así pues, os pedimos que estéis atentos a nuestros canales de comunicación (web, mailing, chats, Instagram) para estar informados ya que no podemos atenderos personalmente a cada uno de vosotros como nos gustaría.

Referente a reservas pagadas durante el periodo de cierre, se recolocarán con prioridad sobre el resto en el momento de que tengamos la certeza de que podemos abrir de nuevo.

Referente a clases de escuela trimestrales, éstas se mirarán de recuperar, sino se compensarán en el siguiente trimestre o bien se devolverá el dinero a aquellos que no sigan el siguiente trimestre.

Para las reservas o clases no pagadas, éstas se anularán todas a partir del 7 de enero y se tendrá que volver a realizar el proceso de reserva de pista o re agendar de nuevo las clases.

Muchas gracias por vuestra comprensión y esperamos poder volver a veros muy pronto.

 

Benvolguts padelers:

Com sabeu, el Procicat ha decretat un nou tancament de totes les instal•lacions esportives tancades a partir del proper 7 de gener fins el dia 7 de febrer (mínim de moment). Com us podeu imaginar, som els primers en patir aquesta decisió i us demanem comprensió i paciència per permetre’ns reorganitzar-ho tot de nou, davant els constants canvis improvisats que venen succeint darrerament com a resultat de l’avançament del Covid entre la població.

Os preguem paciència i confiança en que tot es compensarà com ja hem demostrat darrerament.

Així doncs, us demanem que estigueu atents als nostres canals de comunicació (web, mailing, xats, instagram) per a estar informats puntualment, ja que no us podrem atendre personalment com ens agradaria.

Pel que fa a reserves pagades mentre dura el tancament, aquestes es recol·locaran amb prioritat sobre la resta en el moment en que tinguem la certesa de poder tornar a obrir.

Pel que fa a les classes d’escola trimestral, es mirarà de recuperar-les, si no es pot, es compensaran pel proper trimestre o bé es retornaran els diners a aquells que no segueixin.

Pel que fa a reserves o classes no pagades, aquestes quedaran automàticament anul•lades a partir del 7 de gener en endavant i s’haurà de tornar a fer el procés de reserva o reagendar la classe de nou.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i esperem veure-us de nou molt aviat.

20/11/2020

Bones Padeler@s, 

Molt contents d'anunciar-vos que ja podeu reservar un altre cop a les nostres instal·lacions. Pots reservar per web/app o trucant al centre.

horari del club amb les noves mesures:

  • Laborables de 9h a 21.30h 
  • Caps de setmana de 9h a 14h i de 17h a 21h

Política de reserves:

  • Reserves pendents de pagament: 4 dies vista, anulació amb un mínim 8 h 
  • Reserves pagades a través de la web/app mitjançant passarel·la de pagament: de 5 a 30 dies vista. Anulacions amb un mínim de 48h

Quines ganes de tornar al que mes ens agrada. Esport es Salut

 

 

31/08/2020

Inici escola de menors 2020-2021 el 14 de setembre. Aquest any tenim moltes sorpreses que heu de conéixer: seguiment esportiu, coaching, entrenaments de tots els nivells, seguiment de notes, psicòleg esportiu i molts altres serveis. Grup format per l'acadèmia de Pablo Aymà on està en constant reciclatge i en contacte amb els millor jugadors/es del circuit. 

29/08/2020

Inscripcions obertes a l'escola de padel durant el primer trimestre 2020-2021.
Equip docent format i qualficat, apte per tots els nivells de joc. Si vols millorar el teniu nivell de joc, vine, disfruta, sua, i coneix gent del teu nivell per a tancar partides, no ho dubtis.

Mètode d'ensenyament Acadèmia Pablo Aymà. 

Inscripcions per web, apartat escoles, escola adults.
 

Places limitades, proves de nivell a nous alumnes.

29/06/2020

Vine i disfruta de 2 horetes de partidets estil pozo, els que guanyen pujen i els que perden baixen. Bon ambient, fruita i aigua pels participants i molt de padel. Qui s'anima? mira quin nivell t'encaixa i apunta't. No esperis, ordre rigurós d'inscripció.

02/06/2020

Inscripcions obertes pel campus durant les 5 setmanes de juliol. Categories: Benjamí, Alevi, Infantil, Cadet i Junior. Padel, físic, partits i moltes altres activitats pels mes petits amb piscina els divendres. Per a més informació truca al 692 55 44 93. Inscripcions per web, mostrador y telefon. Subjecte a canvis, degut  a la situació actual i sempre respectant les mesures de sanitat establertes pel Govern.

«  1 2 3 4 5  ...  »