App Store Google Play YouTube Twitter Facebook
93 861 81 92 / 692 55 44 93
LLOGUER DE PISTES
Facebook
PRESENTACIÓ 8 ABRIL DEL TORNEIG BENÈFIC QUE TINDRÀ LLOC DEL 11 AL 16 DE MAIG
09/04/2015

 

El passat  8 d'Abril a les 13h, l'Ajuntament de la Roca del Vallès, Pàdel  Indoor Granollers, la Fundació Oncològica del Vallès i amb la col·laboració de la Roca Village, han presentat el I Torneig Benèfic de Pàdel que tindrà lloc a les instal·lacions de Pàdel Indoor Granollers i a les pistes Santa Agnès els dies 10-16 de Maig.

La presentació va estar presidida pel Regidor d'Esports el Sr.Cesar Alcalá, el Director de l'escola de Pàdel Indoor Granollers el Sr José Luís Ballvé, la Sra. Carme Grau coordinadora de la Fundació Oncovallès, les jugadores Xenia Clascà i Paula Manchón, impulsores d'aquest somni, i l'il.lustre alcalde de la Roca, el Senyor Ros.

També van assistir personatges famosos com Vador LLador (locutor de RAC 105), la cantant Lucrecia i el xeff Jordi Cruz (del programa Masterchef)  representact per la seva germana, Cristina representant del restaurant ABAC de Barcelona i Marcela ferrari (Seleccionadora Catalana de Menors)

Es va destacar la importància de l'esport per potenciar l'educació i valors a la nostra societat. Gestes com aquesta fan que la Fundació Oncovallès, pugui seguir endavant amb la seva tasca d'ajudar als malalts de càncer.

El torneig que es farà del 11 al 16 de MAIG, constarà de 3 categories: A,B,C, tant en masculí com en femení.

El preu de la inscripció serà de 20€.

El dissabte 16 de Maig, es farà un sopar benèfic que tindrà un cost especial pels jugadors/es del torneig que serà de 10€. Per la resta d’assistents el preu serà de 15€, i el lloc serà al Restaurant Indoor, del propi Club Pàdel Indoor Granollers.  On també es farà l'entrega de premis.  (on està prevista  l’assistència de diverses personalitats de diferents àmbits per a recolzar aquesta causa.)

Hi haurà trofeus pels campions i sots campions de cada categoria i un gran sorteig amb molts i grans premis.

Als campions també se’ls hi farà entrega d’una targeta regal per el valor de 100€, gentilesa de La Roca Village.

 També hi haurà l'opció de la Pista 0 per fer donacions. El número de compte per fer aportacions és el: ES87 2100 0009 7302 0157 0199, de la mateixa Fundació Oncovallès.

Aquest projecte ha donat preu a la narració d'un conte que nens i nenes de l'Escola Infantil del Club Padel Indoor Granollers, han il·lustrat.

La venda d'aquest llibre es farà:

  • A la pròpia Fundació Oncovallès,
  • Per Sant Jordi (23 Abril) a les parades de Granollers i de La Roca.
  • Al Club Pàdel Indoor Granollers.

El seu preu serà de 3€.

 

Ja podeu demanar informació i fer les vostres inscripcions :

  • Trucant al 938618192 (Padel Indoor Granollers)

 

Apunta’t, places limitades

« Tornar